Duister poësie : ‘n vergelyking tussen die hermetiese poësie van Gilbert Gibson en Jan Lauwereyns - Van Niekerk, Jacomien (Jacomina) (University of Pretoria, 2019)
Mini Dissertation (MA)--Uniersity of Pretoria, 2018.