Houdingsverandering van toesighouers deur hiddel van bedryfsmaatskaplikewerk-opleiding in 'n bedryfsorganisasie - Terblanche, Lourie (University of Pretoria, 2019)
Dissertation (MA (Social Work))--University of Pretoria, 1991.