Die modellering van formules vir die ekwivalering van kursusinhoude uit formele en nie-formele onderwysvoorsieningsmeganismes in die RSA - Jacobs, C.D. (University of Pretoria, 2019)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 1995.