Predikers en hul prediking onder invloed in die nederduitse gereformeerde kerk van Suid-Afrika : 'n histories-homiletiese studie 1652-1860 - Du Toit, Hendrik Daniel Alphonso (University of Pretoria, 2019)
Thesis (DDiv)--University of Pretoria, 1947.