Vet in fiksie. 'n Foucauldiaanse kritiese diskoersanalise van die liggaamsbeskouing van vetsugtige protagoniste in uitgesoekte hedendaagse Noord-Amerikaanse vetfiksie - Willemse, Hein (Heinrich Stephen Samuel) (University of Pretoria, 2019)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2018.