Gebedspraktyke en geloofsoortuigings van kerklos Millenium Christene : 'n Ritueel-liturgiese verkenning - Wepener, Cas, 1972- (University of Pretoria, 2020)
Dissertation (MTheology)--University of Pretoria, 2019.