'n Mensboom in olifantskoene : 'n postkoloniale ekokritiese analise van "Moerbeibos" (1987) en "Toorbos" (2003) deur Dalene Matthee - Burger, Bibi (University of Pretoria, 2020)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2020.