Analise van stilistiese en strukturele tegnieke in die laat periode van Robert Muczynski met spesifieke verwysing na sy klavierwerk Desperate Measures (1994) - Schoeman, Ben (University of Pretoria, 2020)
Dissertation (MMus (Performing Arts))--University of Pretoria, 2019.