Die sendingbetrokkenheid van die nederduitse gereformeerde kerk in Sri Lanka 1900 tot 1995. 'n sending-historiese beoordeling - Meiring, Piet (Pieter Gerhard Jacobus), 1941- (University of Pretoria, 2020)
Thesis (DDiv)--University of Pretoria, 1996.