'n Analitiese oorsig van die afrikaanse kunslied met klem op die werke van nepgen, Gerstman, Van Wyk en Du Plessis - Malan, J.P. (Jacques Philip), 1917- (University of Pretoria, 2020)
Thesis (DMus)--University of Pretoria, 1967.