'n Ontleding van die gebruik van dwelmmiddels en sekere gevolge daarvan, met klem op cannabis sativa, by 'n monster jongmans opgeroep vir militere diensplig - Snyman, H.W. (University of Pretoria, 2020)
Thesis (MB.BCh.)--University of Pretoria, 1974.