Funksionele imperatiewe vir die sisteem van deskundige getuienislewering deur forensiese kriminoloe by vonnisoplegging in Suid-Afrikaanse strafhowe - Pretorius, Ronelle, 1943- (University of Pretoria, 2020)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 1992.