Die implementering van _ professionele ontwikkelingsprogram in stralingsveiligheid vir werknemers van kleindier veterinêre praktyke - Du Toit, Pieter Hertzog (University of Pretoria, 2020)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2019.