Gebeure rondom en aanleiding tot die ontstaan van die nuwe prostestantse kerk in Afrika (Die De Vos-Kerk) - Marais, Thomas Arnoldus (University of Pretoria, 2021)
Dissertation (MTheol) university of Pretoria, 1971.