Woordlandskappe in gesprek met beeldlandskappe – ’n praktykgebaseerde ondersoek na die kreatiewe verbande tussen digkuns en visuele kuns - Pieterse, A.J.H. (University of Pretoria, 2021)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2014.