Groot-Brittanje se aanspraak op die suidelike gedeelte van Delagoabaai, 1822 - 1875 - Pretorius, F. (Fransjohan) (University of Pretoria, 2021)
Thesis (PhD (Geskiedenis))--University of Pretoria, 2020.