Moedertaal-, dubbelmedium- en tweedetaalonderrig : 'n Verkennend-vergelykende studie van driejariges se sosiale en emosionele ontwikkeling - Eloff, Irma F. (University of Pretoria, 2021)
Thesis (PhD (Vroeë Kinderonderwys))--University of Pretoria, 2021.