Klavierduette en -duo’s in Suid-Afrika : ’n Teoretiese analise en verwesenliking van idiomatiese aspekte van Stefans Grové se Maskers en Jeanne Zaidel-Rudolph se Takes two to tango - Schoeman, Ben (University of Pretoria, 2021)
Thesis (DMus (Performing Arts))--University of Pretoria, 2020.