Die geskiedenis van die Nasionale Dieretuin van Suid-Afrika, Pretoria, 1899-1984 - Ferreira, O.J.O. (Ockert Jacobus Olivier), 1940- (University of Pretoria, 2021)
Dissertation (MA (Geskiedenis))--University of Pretoria, 1992.