Afsettingstoestande van die Pretoria Groep gesteentes in die Pretoria-Bronkhorstspruit-Delmas gebied - Eriksson, Patrick George (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc (Geology))--University of Pretoria, 1990.