Die Ekologie van die rooijakkals Canis mesomelas Schreber, 1778 met spesiale verwysing na bewegings en sosiale organisasie - Nel, J.A.J. (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc (Zoology))--University of Pretoria, 1980.