Suid-Afrikaanse mediese reg in die era van CRISPR-CAS9 : regulerings-lacunae, aanspreeklikheid en toeganklikheid - Carstens, Pieter Albert, 1960- (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (LLM (Public Law))--University of Pretoria, 2021.