ŉ Empiriese ondersoek na die bydrae van skoolwoordeboeke en handboeke tot die onderrig van grammatika aan Graad 4-leerders - Bosman, Nerina (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MA (Afrikaans))--University of Pretoria, 2021.