Korrosie van vergasserkonstruksiemateriale in kontak met etanol-petrol-brandstofmengsels - Viljoen, Hendrik Jacobus (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MEng (Chemical Engineering))--University of Pretoria, 1981.