Die hidrologie van karstgebiede met spesiale verwysing na grondwaterbesoedeling suid van Pretoria - Van Schalkwyk, Antoinette (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc (lngenieursgeologie))--University of Pretoria, 1993.