Die Gedragsekologie en bestuur van die silwervos 'Vulpes Chama' (A. Smith) met spesiale verwysing na die Oranje-Vrystaat - Nel, J.A.J. (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc (Dierkunde))--University of Pretoria, 1982.