Die Bosveldstollingskompleks by Dwarsrivierbrug en suidoos daarvan, distrik Lydenburg, Transvaal - Retief, Edward Albert (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1959.