Verspreiding van sinkgate en versakkings in die dolomietgebiede Suid van Pretoria - Van Schalkwyk, Antoinette (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc (Ingenieursgeologie))--University of Pretoria, 1990.