Invloed van rusverbreking deur suurstof op sekere aspekte van die respiratoriese metabolisme van saad van Strelitzia Juncea - Van de Venter, H.A. (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc (PlantFisiologie))--University of Pretoria, 1985.