Die graniet van Steelpoort Park (Oos-Transvaal), 'n intrusie transgressief oor die gelaagdheid van die Bosveldstollingskompleks - Hammerbeck, Erik Carl Ivar (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1965.