Die allotropie van gevormde literatuur in die poësie van T.T. Cloete : ’n ondersoek van die ideolektiese “omzetting” van Nederlandse tekste - Gouws, Tom (University of Pretoria, 2022)
Thesis (DLitt (Afrikaans))--University of Pretoria, 1992.