Die persoonlikheidsprofiel vir die suksesvolle fisioterapiestudent as 'n keuringshulpmiddel aan die Universiteit van Pretoria - Schaap, Pieter (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MCom (Menslike HulpBronBestuur))--University of Pretoria, 1996.