Reformatoriese kerke se besluite oor homoseksualiteit kerkregtelik beoordeel - Dreyer, Willem Akkerhuys (Wim) (University of Pretoria, 2022)
Thesis (PhD (Church History and Polity))--University of Pretoria, 2020.