'n Prakties-teologiese perspektief op erediensbelewing, spiritualiteit en die afname in lidmaattalle - Dreyer, Yolanda (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (MTh (Practical Theology))--University of Pretoria, 2020.