Ingeligte toestemming by die voortplantingsregte van vroue met intellektuele gestremdhede in Suid-Afrika : 'n Wekroep tot regshervorming - Carstens, Pieter Albert, 1960- (University of Pretoria, 2022)
Dissertation (LLM (Public Law))--University of Pretoria, 2022.