Bewaring as sedelike prinsipe in die Suid-Afrikaanse bodembenuttingsituasie : 'n kultuur-filosofiese studie - Dreyer, P.S. (University of Pretoria, 2023)
Thesis (DPhil (Philosophy))--University of Pretoria, 1981.