Die gebruik van ’n leerbestuurstelsel in die ontwerp van kentekeninhoud vir ’n jeugbeweging - Callaghan, Ronel (University of Pretoria, 2023)
Thesis (PhD (Computer-Integrated Education))--University of Pretoria, 2023.