Die uitdagings en behoeftes van versorgers van jong volwassenes met traumatiese breinbesering (TBB) : ‘n ondersteuningsprogram raamwerk - Carbonatto, C L (University of Pretoria, 2023)
Thesis (PhD (Humanities))--University of Pretoria, 2022.