Die wisselwerking tussen ruimte, manlikheid en die skaduwee in Lente in Beijing en Die Dao van Daan van der Walt - Van Niekerk, Jacomien (Jacomina) (University of Pretoria, 2023)
Mini Dissertation (MA (Kreatiewe Skryfkuns))--University of Pretoria, 2023.