Hierdie woorde en sinne het ek iewers geërf : reflecting on Afrikaner identity through intertextuality in Johnny is nie dood nie (Olwagen 2017) and Kanarie (Olwagen 2018) - Hees, Dené (University of Pretoria, 2023)
Dissertation (MA (Drama))--University of Pretoria, 2023.