Die politieke en judisiele organisasie van die suidelike Changana (Bosbokrand) in die lig van hulle herkoms - Coertze, Roelof Dewald (University of Pretoria, 2023)
Dissertation (MA (Volkekunde))--University of Pretoria, 1972.