Die samehang in die privaatreg van die Changana-Tsonga van Mhala, met verwysing na die administratiefregtelike en prosesregtelike funksionering - Coertze, Roelof Dewald (University of Pretoria, 2023)
Thesis (DPhil (Volkekunde))--University of Pretoria, 1978.