'n Edusemiotiese benadering tot multimodale poësieonderrig vir Afrikaans - Van der Merwe, Linette (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MEd (Curriculum and Instructional Design and Development))--University of Pretoria, 2023.