Umthelela womdonsiswano wemibono ngobulili obuhlukene kubabhali besizulu abasebasha (contemporary gender discourse and its implications for Zulu emerging writers) - Zondi, Nompumelelo (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MA (African languages))--University of Pretoria, 2023.