Die sosiale eenhede van die Bakoni ba Dikgale wat die beginsel van verwantkap as grondslag het - Coertze, Roelof Dewald (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MA (Volkekunde)--University of Pretoria, 1979.