Varsgebek : ’n Gebruiksgebaseerde studie van nuwe Afrikaanse vaste uitdrukkings - Pilon, Suléne (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MA (Applied Language Studies))--University of Pretoria, 2024.