'n Ekologiese studie van die plantegroei van 'n noordelike en suidelike kloof van die Magaliesberge - Janse van Vuuren, Daniel Rudolph (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc)--University of Pretoria, 1961.