'n Versoeningstrategie tussen vergoedingsbehoeftes by werknemers en vergoedingsdoelwitte van 'n mynbou onderneming - Venter, P.J. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MA (Sielkunde))--University of Pretoria, 1981.