Die Invloed van opberging en saadbehandelingsmiddels op die kiemingsfisiologie en fynstruktuur van saad van Brassica oleracea var. capitata - Van de Venter, H.A. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MSc (Botany))--University of Pretoria, 1987.