n Hulpprogram in optel vir leerlinge met wiskundeprobleme : 'n kognitief-teoretiese perspektief - Coetzee, R.A. (University of Pretoria, 2024)
Dissertation (MEd (Orthopedagogics))--University of Pretoria, 1990